Search found 16 matches

by Damo Diggler
Sun Sep 24, 2017 4:06 am
Forum: Off Topic Lounge
Topic: Windows USB Can Never Eject Without Error?
Replies: 1
Views: 153

Re: Windows USB Can Never Eject Without Error?

You should check the settings of the USB drives... It's been a while since I've seen this option, but there are 2. They are under the 'Policies' of USB drives, I think it might be accessed via Right-Clicking on the USB drive and going into properties, but my memory is a little foggy on that. Option ...
by Damo Diggler
Sat Sep 23, 2017 11:28 pm
Forum: Off Topic Lounge
Topic: Solaris emulating Korg Wavestation
Replies: 0
Views: 43

Solaris emulating Korg Wavestation

Hi John, I guess you're the best person to ask this query to... There have been a few "atmospherics" that have 'haunted' me for years... I recently identified both of them from being from your Korg Wavestation: "Guardians", "Wave Song" and a couple of others. So my question is 'Are those wave tables...
by Damo Diggler
Sun May 29, 2016 8:13 pm
Forum: Solaris Discussion
Topic: OS updates, bugfixes & feats
Replies: 10
Views: 1959

Re: OS updates, bugfixes & feats

Hi John, Just reporting a strange Sustain Pedal anomaly with 1.2.9: LocalOff = On SusPed1 = Sustain Pol. = + While depressing my external pedal in quick successions, the Hold LED flickers really quickly, and Hold is stuck ON. I tried this with the Pol. = -, and a similar response, the Hold LED flick...
by Damo Diggler
Wed May 04, 2016 9:46 pm
Forum: Solaris Discussion
Topic: OS updates, bugfixes & feats
Replies: 10
Views: 1959

Re: OS updates, bugfixes & feats

Wow :shock:

I really want my hands on V1.2.9 ....can I BETA test?!

like, the way I see it, I run into the same bugs that are in the currently loaded OS, a lot...

Won't be any less annoying than hitting new bugs :)

John, am I worthy ?!



(how exciting!)
by Damo Diggler
Wed Dec 17, 2014 7:39 pm
Forum: Solaris bug reports
Topic: Closed:Channel AT via MIDI causes erroneous behaviour
Replies: 11
Views: 203

Re: Closed:Channel AT via MIDI causes erroneous behaviour

Sorry about the delay in replying...

I'm getting CC's 17 & 16... appears to be CC#17 from vertical moves and 16 from horizontal moves.


-D
by Damo Diggler
Tue Dec 16, 2014 10:25 pm
Forum: Solaris bug reports
Topic: Closed:Channel AT via MIDI causes erroneous behaviour
Replies: 11
Views: 203

Re: Closed:Channel AT via MIDI causes erroneous behaviour

Ok. Well I've always had Tx-NRPN and Rx-NRPN disabled, and the Joystick does generate messages even with Tx-NRPN disabled or enabled. The Ribbon does not generate anything with or without Tx-NRPN enabled.
by Damo Diggler
Tue Dec 16, 2014 10:08 pm
Forum: Solaris bug reports
Topic: Closed:Channel AT via MIDI causes erroneous behaviour
Replies: 11
Views: 203

Re: Closed:Channel AT via MIDI causes erroneous behaviour

I can't get the Solaris to listen to the Joystick or Ribbon messages either... it definitely generates the MIDI messages for a sequencer to record, but getting it to listen to them on playback is not happening. I have tried various techniques to find a work around, but to no avail. One thing I did f...
by Damo Diggler
Tue Dec 16, 2014 9:48 pm
Forum: Solaris bug reports
Topic: Closed:Channel AT via MIDI causes erroneous behaviour
Replies: 11
Views: 203

Re: Closed:Channel AT via MIDI causes erroneous behaviour

Not sure if there is a method for me to check on my AT anomaly... I can't seem to get my Solaris to listen to Aftertouch messages. My sequencer has recorded them down from the Solaris as "pressure" messages, but my Solaris is ignoring them on play back. When I play or record, I press down with some ...
by Damo Diggler
Thu May 22, 2014 7:44 am
Forum: Solaris bug reports
Topic: MIDI signal for joystick not accept
Replies: 8
Views: 174

Re: MIDI signal for joystick not accept

I just hit this MIDI joystick issue myself... And I'm a Logic X user. MIDI data has definitely been recorded from joystick movements, that's for sure... but the Solaris is ignoring the information or maybe the data has been misguided and is not firing back at the Solaris' intended joystick controlle...
by Damo Diggler
Sun Apr 27, 2014 9:09 pm
Forum: Solaris bug reports
Topic: Initial note onset delay when using Sus pedal in Preset Mode
Replies: 9
Views: 291

Re: Initial note onset delay when using Sus pedal in Preset

Yep, I got to say mine is doing the same... regardless of the patch, you can get this to act consistently by selecting a new patch whereas SusPed1 = Sustain / Polarity = "+". The workaround ? ...change the polarity from + to - then back to +...then it behaves as normal.
by Damo Diggler
Wed Apr 09, 2014 4:30 am
Forum: Solaris bug reports
Topic: Unusual behavior of performance controllers
Replies: 4
Views: 159

Re: Unusual behavior of performance controllers

Oops, just found another thread resembling a similar issue... no need for a response, I'll anticipate a fix in some future OS update.
by Damo Diggler
Wed Apr 09, 2014 12:44 am
Forum: Solaris bug reports
Topic: Unusual behavior of performance controllers
Replies: 4
Views: 159

Re: Unusual behavior of performance controllers

I've got a slightly different issue with my Performance Value knobs... when I set any of them to a controller (in my instance Filter CutOff) and then play some notes... upon twisting the performance knob, I get congested notes... if I go directly to the Filter CutOff and twist away... it plays witho...
by Damo Diggler
Wed Aug 14, 2013 3:01 am
Forum: Solaris bug reports
Topic: "Crackling" sounds
Replies: 6
Views: 203

Re: "Crackling" sounds

I had that crackling too ....but, I've witnessed it appear and disappear in certain scenarios with my DAW. I am starting to think the crackling is not the Solaris, but in actual fact something on the receiving end of the digital signal. Get a second opinion, try another digital receiving device, set...
by Damo Diggler
Fri Jul 26, 2013 11:46 pm
Forum: Solaris Discussion
Topic: Subtle noise impurities apparent
Replies: 9
Views: 2957

Re: Subtle noise impurities apparent

Hi Zahush, Yep, that's very similar to what I'm experiencing, although yours seems to make your sounds 'jump' like a stylus on a record, whereas my impurities seem to be imbedded or layered on to the sound, not causing a skip.. And yes, I have authorization now, John is very tentative, he read my po...
by Damo Diggler
Fri Jul 26, 2013 8:51 pm
Forum: Solaris Discussion
Topic: Subtle noise impurities apparent
Replies: 9
Views: 2957

Re: Subtle noise impurities apparent

Thanks Zahush, I wish I could read that link you posted, but it says I am not authorized to view it.. :( Another problem I have (might be totally unrelated) is my Solaris has frozen during "booting..." at the Waldorf screen, it's happened 3 times, 1st time out of the box, 2nd time a few weeks ago, a...