Empty patch in bank 10 freezes Solaris

Moderator: Solaris Moderators

Post Reply
gilesjuk
Posts: 1
Joined: Mon Jun 05, 2017 1:48 pm

Empty patch in bank 10 freezes Solaris

Post by gilesjuk » Sun Jan 28, 2018 3:10 pm

Hi all,

A small bug report (I'm on 1.4.0 OS):

When I select an empty patch in Bank 10 I get a load error, but after I then select a non-empty patch the Solaris freezes and I have to reboot.

I guess its possible something isn't right on my CF card, but I don't think I've done all that much with it TBH.

I recorded a little (unlisted youtube) video to illustrate.

https://www.youtube.com/watch?v=1ZWB0fD0B_w

minorguy
Posts: 75
Joined: Fri Dec 05, 2014 12:09 pm
Location: San Jose, CA, USA

Re: Empty patch in bank 10 freezes Solaris

Post by minorguy » Tue Jan 30, 2018 12:46 pm

Thanks for the video. I've tried this using versions 1.4.0 and also 1.4.0.2 and I'm not yet able to reproduce it. Does it happen no matter which non-empty patch you try to load?

How about anyone else? Can you reproduce it?
Solaris #249

Post Reply