Pan not working correctly on QuantumWave

Discuss all other Zarg Music plug-ins
petal
Posts: 12
Joined: Sat Feb 09, 2013 11:40 am

Re: Pan not working correctly on QuantumWave

Post by petal » Fri Apr 04, 2014 3:14 pm

OK - Let me know if I can help debug this problem for you in any way.

John Bowen
Site Admin
Posts: 1594
Joined: Sat Apr 07, 2007 3:00 am

Re: Pan not working correctly on QuantumWave

Post by John Bowen » Tue Sep 30, 2014 12:50 pm

petal wrote:Hi John,
Any news on this minor detail on otherwise excellent instruments?
Cheers,
Thomas
Today I received an email from a user who, after reading my description of the suspected problem, did the following to achieve a fix (thanks, Angela!):
We did some research and ended up replacing 'PAN_MODP.dsp' with the one from Scope v4.5 (1999). Now the panning in all of the Zarg synths appears to work correctly! I'll let you know if I notice any adverse effects elsewhere ;)

petal
Posts: 12
Joined: Sat Feb 09, 2013 11:40 am

Re: Pan not working correctly on QuantumWave

Post by petal » Mon Nov 24, 2014 2:29 pm

That is good news. Didn't see it before now, but better late than never :)

I'll try the fix out tomorrow.

petal
Posts: 12
Joined: Sat Feb 09, 2013 11:40 am

Re: Pan not working correctly on QuantumWave

Post by petal » Sun Dec 07, 2014 4:18 pm

I tried the "solution" on my xite-system on the QuantumWave but it did not work. I guess this solution only works on SCOPE PCI-systems.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest