Help on Pro-Wave Modular for ScopeRise

Discuss all other Zarg Music plug-ins
Post Reply
Dante
Posts: 6
Joined: Mon Jun 20, 2011 9:54 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Help on Pro-Wave Modular for ScopeRise

Post by Dante » Mon Jun 20, 2011 10:05 pm

Hi all - Glad to be on board w/ iPhone, XITE-1D running Pro-Wave within Modular IV @ 6 voice Polyphony. I'm looking for example(s) of a great sound anyone has made by patching modular components into Pro-Wave. I dont have Flexor ( and some readers may not either ) so couldn't try the example in the User Manual.

I tried patching in Tape Delay but crashed. My Modular knowledge v basic at the mo...

scope4live
Posts: 525
Joined: Tue Mar 04, 2008 4:19 pm
Location: Somewhere between 120 and 150bpm

Re: Help on Pro-Wave Modular for ScopeRise

Post by scope4live » Tue Jun 21, 2011 7:38 pm

Are you using the sys. and dev. that Julian fixed...?
I will mess with this on my day off as I love the sound of Prowave.
Also, JB do you still have the Prowave 2.0 version of PWModular...?
I seemed to have lost it.
Check back Sunday Dante.
Magnus C350 on a TV Dinner Tray Stand with 2 x PigNose Amps for stereo


https://soundcloud.com/jimmyvee/wormhole

Dante
Posts: 6
Joined: Mon Jun 20, 2011 9:54 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Help on Pro-Wave Modular for ScopeRise

Post by Dante » Wed Jun 22, 2011 1:07 pm

I have a tapeDelay.sys and a TapeDelay.mdl that you posted somewhere but didnt install it yet, I spose I thought it would be the latest in 5.1 install I got w/ XITE.

Anyway I actually did get the Tape Delay added to the project without a crash, but I figured its not a very good example since you might as well put it inline after the Pro-Wave output.

A good example probably involves the purple and yellow connectors, something like John did with replacing an Envelope in the Pro-Wave with a Scope one.

Thanks in advance for any help.

scope4live
Posts: 525
Joined: Tue Mar 04, 2008 4:19 pm
Location: Somewhere between 120 and 150bpm

Re: Help on Pro-Wave Modular for ScopeRise

Post by scope4live » Thu Jun 23, 2011 7:41 am

I will get to it this weekend and see what I can come up with.
Magnus C350 on a TV Dinner Tray Stand with 2 x PigNose Amps for stereo


https://soundcloud.com/jimmyvee/wormhole

Dante
Posts: 6
Joined: Mon Jun 20, 2011 9:54 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Help on Pro-Wave Modular for ScopeRise

Post by Dante » Thu Jun 23, 2011 10:24 pm

Thanks J :)

The more I play with this synth the more I like it. Some tracks that I had been using a native synthbass will now be replaced with Pro-Wave 'Moses-bass', and there are a number of top pads that will become standard on my tracks now. And I'm only half way through the second preset bank I think there's 6 more ... This synth kicks and with Xite-d I have the DSP at last....

Dante
Posts: 6
Joined: Mon Jun 20, 2011 9:54 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Help on Pro-Wave Modular for ScopeRise

Post by Dante » Tue Jun 28, 2011 1:06 pm

Any luck w/ this J? Also that Flu-liq one.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest