it does not work properly

Post any sample files you'd like to share with other Solaris owners.

Moderator: Solaris Moderators

Locked
John Bowen
Site Admin
Posts: 1735
Joined: Sat Apr 07, 2007 3:00 am

Re: it does not work properly

Post by John Bowen » Wed Nov 20, 2013 9:05 pm

You should be able to load the factory sample pools, but with some error in the end loop data. I have seen in a very few cases the loading stops, but it is the case (and I posted) that the latest OS has a bug in sample loading:
viewtopic.php?f=19&t=16153

francois
Posts: 91
Joined: Wed Jul 16, 2008 2:18 am
Location: UK, Midlands
Contact:

Re: it does not work properly

Post by francois » Sat Dec 13, 2014 2:26 pm

Are we near a solution on the sample loading bug? I've got some nice single cycle wav I'd really like to use.
"Sit Solaris vobiscum"

John Bowen
Site Admin
Posts: 1735
Joined: Sat Apr 07, 2007 3:00 am

Re: it does not work properly

Post by John Bowen » Sat Dec 13, 2014 4:32 pm

francois wrote:Are we near a solution on the sample loading bug? I've got some nice single cycle wav I'd really like to use.
No, not for a while yet.

synthwalker
Posts: 63
Joined: Sun Apr 10, 2011 3:16 am
Location: France

Re: it does not work properly

Post by synthwalker » Sun Dec 14, 2014 5:21 am

IS someone working on an OS update ?

valis
Site Admin
Posts: 162
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:18 am
Contact:

Re: it does not work properly

Post by valis » Fri Jan 16, 2015 6:49 am

synthwalker, as an owner you should have received an email recently from JB about this =]

John Bowen
Site Admin
Posts: 1735
Joined: Sat Apr 07, 2007 3:00 am

Re: it does not work properly

Post by John Bowen » Fri Jan 16, 2015 11:28 am

synthwalker wrote:IS someone working on an OS update ?
Yes, Holger at Sonic Core is working on it now. As of yesterday (Jan. 15, 2015) I have a new beta OS with some very small fixes to test, but I'm waiting to release until we get some of the more major bugs fixed.

If there are some of you who would like to help beta test new OS beta versions, please let me know with an email to jb@johnbowen.com

John Bowen
Site Admin
Posts: 1735
Joined: Sat Apr 07, 2007 3:00 am

Re: it does not work properly

Post by John Bowen » Tue Feb 28, 2017 10:32 am

Sample loading is fixed, with proper loop points. If you need it right now, let me know, as we are still testing the beta for release.

John Bowen
Site Admin
Posts: 1735
Joined: Sat Apr 07, 2007 3:00 am

Re: it does not work properly

Post by John Bowen » Sun Apr 02, 2017 7:53 pm

This is fixed and available in v1.3 OS.

Locked