OS 2.0 : EGReset = Running Issue

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

If you wish to attach one or more files enter the details below.

Maximum filesize per attachment: 25 MiB.

Expand view Topic review: OS 2.0 : EGReset = Running Issue

Re: OS 2.0 : EGReset = Running Issue

by jgale » Mon Feb 01, 2021 6:54 am

I just tested the beta 2.0.0.4 and it's all fixed!

John

Re: OS 2.0 : EGReset = Running Issue

by John Bowen » Sun Jan 31, 2021 2:55 pm

jgale wrote: Sun Jan 31, 2021 1:11 pm Hi - I am not sure if this is a bug and if this was an issue in previous OS versions.
This seems like it is functioning backwards. Is this a bug or am I just not understating how it should work?
John
John, this is a bug, already fixed. 2.0.1 will be released soon!

OS 2.0 : EGReset = Running Issue

by jgale » Sun Jan 31, 2021 1:11 pm

Hi - I am not sure if this is a bug and if this was an issue in previous OS versions.

To reproduce:
Play Mode = Poly
Legato = Reassign
EGReset = Running
Set the VCA EG to a slow attack and long release.

If you repeatedly play the same chord - the EG cuts the notes off and restarts.

Setting EGReset to "Shutdown" - and the EG continues from where it was.

This seems like it is functioning backwards. Is this a bug or am I just not understating how it should work?

John

Top